Salesforce Albania – Trailblazer Community & Leadership Development Association Albania, Kosovo & Presevo organize an event “TrailheadDX Global Gathering” in-person the pjesa tjetër online!
“TrailheadDX Global Gathering” është krijuar për të sjellë highlights, trainim dhe mundësi të rëndësishme për Grupin e Komunitetit të Salesforce Trailblazer në Shqipëri.
Vizioni ynë është të fuqizojmë rininë shqiptare të udhëhequr nga Salesforce duke nxitir bashkëpunimin përmes arsimit dhe rrjetëzimit për të forcuar një workforce më profesionale dhe të suksesshme.
Situata me pandeminë e ka vështirësuar realizimin e programit tonë, mirëpo vullneti ynë për ta përmbushur atë vazhdon të jetë i madh!